Vizija je sljedeća.
Klasična prikolica...služi za sve kaj treba ko klasićna prikolica.
Kuhinjski modul (moj naziv, kaj znaći neznam al mi se sviđa

) - kad idem na više dana (više od tjedan dana) idem s velikim šatorom i klasićnom opremom u prikolici koja kad postavim kamp iskoristim kao kuhinju s blagovaonicom...stol. klupe i kuhinja (kuhalo, frižider, oprema za kuhanje i hrana) sve naravno u hladu i zaštićeno od insekata.
Kad idem na vikend kampiranja uz male modifikacije postaje klasićna šatorska prikolica koja može prevesti dva kajaka i dva bicikla.
Imao sam u razmatranju koncept podignute platforme i dva pop up šatora i to će biti ukoliko iz nekog razloga ne uspijem ili nebudem zadovoljan s konceptom u praksi.
Dakle tenda i dva pop up šatora.
Troškovi...oko 3000 eura. (bez prikolice...al sam već ostvario značajne uštede tako da možda u tu cijenu uspijem ubaciti i cijenu prikolice koristeći netipićne elemente u izradi konstrukcije (dakle ne metal nego plastika...točnije metalna osnova a nadogradnja na to od PVC cijevi )
Najviše problema će biti s završnom fazom (nadgradnja, šator) jer mora zadovoljiti i neke estetske parametre osim funkcionalnosti...no da ne otkrivam previše.
Statler...iz tvojih usta u ... uši!